"I-am spus deja domnului Nicusor Dan de o saptamana ca nu se pune problema de negociere a intrarii lui Ciolos in USR si nu asta a fost problema de la inceput. Ei trebuie sa isi rezolve problemele interne din partid si ar fi bine sa nu foloseasca numele meu”, a declarat Dacian Ciolos pentru Digi24, citat de News.ro.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, ca i-a trimis o invitatie oficiala lui Dacian Ciolos sa intre in Uniunea Salvati Romania si a primit raspunsul ca solicitarea va fi analizata. "A fost transmisa (invitatia – n.r.) marti, acum opt zile. Am primit raspunsul ca va fi analizata. Oricine poate sa intre in orice moment in USR daca indeplineste conditiile de admisibilitate”, a precizat Nicusor Dan.

CITESTE SI: Nicusor Dan: I-am trimis lui Dacian Ciolos invitatia oficiala sa se alature USR. Reactia fostului premier

Dacian Ciolos, invitat oficial in USR. Reactia fostului premier

Dacian Ciolos, invitat oficial in USR. Reactia fostului premier

Citeste si:

Dan Barna, purtatorul de cuvant al USR, a afirmat ca, in perioada imediat urmatoare, echipa lui Dacian Ciolos va discuta cu reprezentantii USR pentru a stabili cadrul cel mai potrivit prin care fostul premier se poate alatura formatiunii.

Dacian Ciolos a declarat, in 9 martie, ca organizatia neguvernamentala pe care o va lansa alaturi de membri ai Guvernului pe care l-a condus ia in calcul “foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o miscare politica sau un partid politic”.

CITESTE SI: PNL: Trebuie sa facem front comun cu USR si Ciolos impotriva PSD, care arunca in aer echilibrul macroeconomic

PNL: Trebuie sa facem front comun cu USR si Ciolos impotriva PSD

PNL: Trebuie sa facem front comun cu USR si Ciolos impotriva PSD

Sursa foto: Agerpres