Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, spune ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca Liviu Dragnea va propune un nou premier de la UDMR.

Eugen Tomac a declarat, marti, la Parlament, ca Liviu Dragnea urmeaza sa propuna un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care "depaseste imaginarul in politica", potrivit News.ro.

La mai bine de jumatate de an de guvernare, dupa ce s-a prezentat in fata propriilor colegi cu un plic in alb si le-a cerut un vot de incredere fara sa stie pe cine voteaza, mi s-a parut un lucru extrem de grav si sper ca nu se confirma, insa daca domnul Dragnea va propune un prim-ministru de la UDMR e o chestiune care deja depaseste imaginarul in politica

Eugen Tomac

Intrebat de unde are aceasta informatie, deputatul PMP a sustinut ca de la mai multi colegi parlamentari, inclusiv de la PSD.

Am auzit informatia discutand cu colegi din Parlament, inclusiv cu o parte din PSD. E o informatie pe care am primit-o acum putin timp, mi s-a parut extrem de ingrijoratoare. Daca domnul Dragnea nu mai are incredere in proprii colegi, nu cred ca este o solutie sa vina cu o propunere de la UDMR

Eugen Tomac

Kelemen, despre declaratiile lui Tomac: A tras pe nas?

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaratiile facute de presedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmand ca deputatul "a fumat ceva" sau a "tras pe nas".

L-ati intrebat pe domnul Tomac ce a fumat astazi dimineata? Si cu un aer grav a anuntat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, cand un lider de partid, cu un aer atat de grav, vorbeste prostii

Kelemen Hunor

El a comentat ca Eugen Tomac "se uita la noi (UDMR - n.r.) ca la o catastrofa nationala", repetand ca liderul PMP "a fumat ceva".

Surse oficiale au declarat, marti, pentru News.ro, ca Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Mai mult, liderul PSD l-a amenintat pe premier ca ii retrage sprijinul politic, fiind nemultumit de intarzierile in aplicarea unor masuri din programul de guvernare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri