Victor Ponta a declarat, intrebat despre intentia Guvernului de a reduce comisioanele de administrare la Pilonul II de pensii, ca masura se inscrie in politica „populista latino-americana-braziliana-venezueleana din ultima perioada”, iar el nu vrea sa depinda la pensie de banii Olgutei Vasilescu.

"Se inscrie in politica populista latino-americana-braziliana-venezueleana din ultima perioada si anume: sa dam ceva cu poporul, care place poporului. Oricarui popor ii place sa dai in banci. (...) Este cineva care administreaza un fond de pensii fara comision? Poate Maica Teresa sau Fundatia Soros, era sa zic. Este un business. Cine il administreaza ca sa-l administreze bine trebuie sa-i dai un comision, ca i-l dai mai mare, mai mic, aceasta este o chestiune de negociere de piata (...)”, a declarat Victor Ponta, potrivit News.ro.

Deputatul a sustinut ca el cotizeaza la pilonul II de pensii si nu vrea sa-i nationalizeze Liviu Dragnea banii.

„Eu fac parte dintre cotizantii la pilonul II de pensii (...). Eu nu vreau sa-mi nationalizeze domnul Dragnea banii, sa-mi dea inapoi. Eu vreau sa stea acolo, sa fie bine administrati si cand voi iesi la pensie sa nu depind de pensiile lui Olguta, care sincer nici pentru mama nu cred ca ajung, ci vreau sa fie administrate bine de cineva”, a conchis Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri