Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, crede ca procurorii DNA, ajutati de Maior si de Ponta, vor sa ajunga la Liviu Dragnea, tocmai de accea au pus-o sub acuzare pe Sevil Shhaideh, una dintre persoanele cele mai apropiate de liderul PSD. Senatorul Paul Stanescu e de parere ca ministrul Dezvoltarii n-ar trebui sa demisioneze din Guvern. „E condamnata?“, intreaba, retoric, Stanescu, si el unul dintre oamenii fideli lui Dragnea.

Scretarul geneal adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a trimis un comunicat de presa dupa ce Sevil Shhaideh a fost pusa sub acuzare, in care sustine ca fostul director al SRI, George Maior, si Victor Ponta vor sa-l dea jos pe Dragnea.

„Suntem pur si simplu stupefiati! In plin scandal national ce are ca subiect abuzurile statului paralel, sustinut de inregistrari, filmari, declaratii incendiare din interior, scandal care este preluat pana si de presa internationala, ramasitele fostului binom, in loc sa-si prezinte in bloc demisiile de urgenta, continua batalia nu numai impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea, ci pur si simplu impotriva romanilor care au votat pentru o schimbare totala de paradigma, pentru drepturi, libertati fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frica si nu in ultimul rand pentru asanarea institutiilor statului, citeaza Adevarul.

Pentru ca exista tot mai multe informatii ca ramasitele binomului ce se simt amenintate de campania de curatare a sistemului, declansata de PSD, actioneaza coordonat impotriva lui Liviu Dragnea, presedintele partidului, printr-o adevarata operatiune desfasurata in mod special prin intermediul DNA si a acoperitilor din presa.

Adica, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se viseaza presedinte al PSD, prim-ministru sau chiar presedinte de tara, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent cu grupul Ponta, coordoneaza un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizand ultimele resursele pe care le mai au in sistem. Iar actiunea de astazi, impotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultima zvacnire in batalia pe care o duc impotriva PSD.

Stim de mult despre acest plan, suntem informati chiar si din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate „odioseniile" pe care le pun la cale, si ii anuntam public ca nu vor avea nicio sansa sa duca acest plan pana la capat. Si in perioada imediat urmatoare este posibil sa cerem revocari, demisii si anchete vizavi de toate declaratiile socante aparute in ultimele saptamani.

Pentru ca nu vom abdica niciodata de la promisiunile facute romanilor: democratizarea reala a Romaniei si aducerea in matca constitutionala a tuturor institutiilor statului. Punct“, a spus Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD.

Senatorul PSD Paul Stanescu, liderul organizatiei judetene Olt, a declarat, vineri, ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, pusa sub acuzare de DNA, va fi analizata luni in partid, el mentionand ca va sustine ca aceasta sa nu demisioneze, intrucat beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

„Orice cetatean din aceasta tara, indiferent ca are functie de ministru, premier, parlamentar, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, e dreptul unui om. Aceasta situatie probabil ca o vom analiza in partid luni, ne vom intalni cu totii”, a spus Stanescu intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Intrebat daca Shhaideh ar trebui sa demisioneze din Guvern, Stanescu a raspuns: „ De ce sa-si dea demisia? E condamnata, are hotarare definitiva si irevocabila, e condamnata sa-si dea demisia? Nu inteleg de ce sa-si dea demisia? Nu trebuie sa-si dea demisia. Eu voi sustine ca Sevil Shhaideh sa nu-si dea demisia”.

„Atat cat o cunosc eu, nu e un om care sa faca ilegalitati. E cunosc de foarte multi ani si nu cred ca e in stare sa faca ilegalitati. Poate a gresit”, a mai spus Stanescu.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri