Dupa 8 ore de sedinta a Comitetului Executiv al PSD, timp in care s-a vehiculat inclusiv ideea ca demisiile ministrilor au fost respinse, Liviu Dragnea si Mihai Tudose au declarat intr-o conferinta de presa ca PSD a acceptat demisiile lui Razvan Cuc, Sevil Shhaideh I Rovana Plumb.

Pentru doi dintre acestia, vizati de anchete ale DNA, liderii social-democrati si-au anuntat sustinerea acum doua saptamani, cand au decis ca vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, nu trebuie sa demisioneze din Guvern, scrie digi24.ro.

In conferinta de presa, premierul a declarat ca Rovana Plumb si Sevil Shhaideh au intentionat sa demisioneze inca din ziua in care au primit citatiile la DNA, insa conducerea partidului le-a oprit din a lua aceasta decizie.

Comitetul executiv al PSD va fi reluat maine, de la ora 12.00, pentru a stabili cine va prelua conducerile celor 3 ministere.

Liviu Dragnea le-a prezentat colegilor sai din partid situatia dificila in care se afla PSD in acest moment.

El a vorbit despre vina proprie in existenta acestei crize: „Am ajuns intr-o situatie tensionata, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea”.

Mai mult, liderul PSD a punctat faptul ca el nu mai vrea sa fie pus in postura de a ajunge la mana sefului statului pentru numirea noului premier. „Eu a treia oara la Iohannis nu ma mai duc (...) Va stiu pe fiecare dintre voi si riscam sa ajungem intr-o situatie in care sa ne omoram prin implozie. Trebuie sa incetam“, a completat Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri