Claudia Dascalescu este Senior Consultant in cadrul departamentului rezidential al DTZ Echinox.
Intrebari preliminare:

Prenume, Nume CLAUDIA DASCALESCU
Functia: Senior Consultant DTZ ECHINOX
Varsta: 29 ani
Stare civila: necasatorita

1.Ce studii ati urmat?

In anul 2001, am absolvit Facultatea de Litere, sectia romana-engleza. La scurta vreme am patruns din intamplare in lumea imobiliara si am fost fascinata inca de la inceput de oamenii, lucrul de zi cu zi, puterea ei de dezvoltare si gradul de influenta la nivel macro-economic. Facand totul din pasiune, am daruit foarte mult, fara a astepta pe masura. Dar in timp au aparut si rezultatele. Ma consider o persoana fericita deoarece pasiunea mea s-a dezvoltat in timp, daruindu-mi in continuare entuziasmul si forta de a merge mai departe.


2. Care sunt principalele trei pasiuni ale dvs?

Iubesc viata si fac totul din pasiune, iar calatoriile, sportul si arhitectura clasica sunt doar cateva dintre acestea. Ador calatoriile dese, scurte si neprevazute, in locuri noi si incerc sa ma bucur de fiecare moment. Totodata imi place sa ma mentin in forma. De aceea de cativa ani am inceput sa fac sport in timpul liber si in scurt timp am devenit dependenta de el. Asadar, atunci cand sunt in Bucuresti, la sfarsitul saptamanii imi place sa fac jogging in parc, merg la sala sau inot la unul din cluburile de intretinere din capitala.

3. Care este ultima carte citita?

In ultimii ani m-a interesat literatura de specialitate.

4. Aveti un film sau un serial preferat?

Ma impresioneaza filmele care exprima valorile vietii si ma inspira biografiile personalitatilor care au reusit sa-si indeplineasca visurile.

6.Ce tip de bautura preferati?

Nu-mi place bautura insa prefer sampania la ocazii speciale.

7.Care este publicatia economica pe care o preferati din Romania? Dar cea din strainatate?

Prefer sa citesc Ziarul Financiar si Capital iar ca publicatii straine Financial Times si in acelasi timp urmaresc CNNul pentru o mai buna perspectiva asupra situatiei politico-economice la nivel global.

8.Care este ora la care ajungeti in mod normal dimineata la birou?

Programul meu incepe la ora 9.00 insa mi-a placut dintotdeauna sa ajung cu mult inaintea celorlalti. Sunt o persoana matinala, ador zorii zilei si drumul liber spre birou la ora cand majoritatea oamenilor isi beau cafeaua. Sunt in general foarte organizata si extrem de punctuala.

9. Cate ore petreceti in medie pe zi la birou?

Viata profesionala imi ocupa zilnic cca 10 ore care se scurg in general foarte repede deoarece imi place ceea ce fac si obtin foarte mult satisfactii.

10. Aveti un model in afaceri? Daca da, cine este acesta?

Categoric m-au influentat oamenii cu care am lucrat si de la care am invatat puterea calitatii umane in afaceri. Din pacate acestia nu sunt persoane publice.

11.Care este cea mai mare reusita profesionala din cariera dvs?

Consider ca reusesc profesional de fiecare data cand partenerii de afaceri imi impartasesc propriile convingeri si-mi urmeaza initiativele personale.

12.Care a fost cel mai mare esec profesional din cariera dvs?

Lipsa capitalului necesar pentru dezvoltarea unei afaceri tot in domeniul imobiliar.

13. Nominalizati trei oameni de afaceri din Romania pe care ii admirati cel mai mult.

Nu as putea sa nominalizez pe cineva insa, in general, admir oamenii care au o calitatea umana exceptionala, visuri proprii si dorinta arzatoare de a le da viata.

14. Ce linie aeriana preferati in zborurile de business international?

Sunt incantata de fiecare data cand calatoresc cu KLM.

15. Unde ati petrecut ultima vacanta? Care ar fi destinatia unei vacante perfecte din punctul dvs. de vedere?

Ultima mea vacanta mi-am petrecut-o pe Coasta de Azur si la Monte Carlo. De cate ori plec in vacanta sunt pregatita pentru marea aventura. Imi propun ca in curand sa vizitez New York-ul si Hong Khong-ul.

16. Unde va vedeti peste 5 ani?

Imi doresc profesional sa ma bucur de aprecieri si rezultate stralucite in fiecare zi pentru ceea ce fac cu foarte multa pasiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profilul saptămânii »


Setari Cookie-uri