“Sonae Sierra a incheiat un contract de servicii de inchiriere cu Vitantis Mall Bucuresti, pentru asigurarea serviciilor de inchiriere a spatiilor comerciale incepand cu luna aprilie 2011. Astfel, Sonae Sierra va furniza servicii de inchiriere pentru centrul comercial care cuprinde 56 de magazine si restaurante si deserveste sectorul 4 din Bucuresti si zonele invecinate”, se arata in comunicatul Sonae Sierra.

Printre principalele magazine ancora deja prezente in centrul comercial cu o suprafata totala inchiriabila de 39.110 mp se numara Carrefour si Praktiker.

La inceputul acestui an, fondul britanic de investitii East Balkan Properties, care a functionat anterior sub denumirea de Equest, a vandut 51% din actiunile firmei care detinea proiectele Vitantis si Moldova Mall catre compania Denesol Limited, cotrolata de omul de afaceri George Teleman, pentru suma simbolica de 5 euro.

Britanicii renunta la doua mall-uri din Romania pentru 5 euro

Britanicii renunta la doua mall-uri din Romania pentru 5 euro

Citeste si:

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari.

Sonae Sierra, desemnat agent de inchiriere pentru galeria Carrefour Militari

Sonae Sierra, desemnat agent de inchiriere pentru galeria Carrefour...