Portughezii de la Sonae Sierra, care detin mall-ul River Plaza din Ramnicu Valcea, se vor ocupa, incepand din aceasta luna, de inchirierea spatiilor din centrul comercial Vitantis, amplasat in cartierul Berceni din Bucuresti.
“Sonae Sierra a incheiat un contract de servicii de inchiriere cu Vitantis Mall Bucuresti, pentru asigurarea serviciilor de inchiriere a spatiilor comerciale incepand cu luna aprilie 2011. Astfel, Sonae Sierra va furniza servicii de inchiriere pentru centrul comercial care cuprinde 56 de magazine si restaurante si deserveste sectorul 4 din Bucuresti si zonele invecinate”, se arata in comunicatul Sonae Sierra.

Printre principalele magazine ancora deja prezente in centrul comercial cu o suprafata totala inchiriabila de 39.110 mp se numara Carrefour si Praktiker.

La inceputul acestui an, fondul britanic de investitii East Balkan Properties, care a functionat anterior sub denumirea de Equest, a vandut 51% din actiunile firmei care detinea proiectele Vitantis si Moldova Mall catre compania Denesol Limited, cotrolata de omul de afaceri George Teleman, pentru suma simbolica de 5 euro.

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri