Cinci noi magazine au fost deschise recent in centrele comerciale in AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet Center, din vestul Bucurestiului, pentru branduri numarandu-se Salomon, Manufaktura si D’S Damat, a anuntat consultantul imobiliar Cushman & Wakefield, care a intermediat tranzactia.
Salomon, care ofera produse de imbracaminte, accesorii si echipament sportiv, este prezent in AFI Palace Cotroceni incepand cu luna martie, Magazinul monobrand are o suprafata de 83 mp, avand produse de incaltaminte, imbracaminte si echipament sportiv. Investitia pentru amenajarea acestui magazin si pentru stocul de marfa este de aproximativ 120.000 euro.

Si cehii de la Manufaktura, care sunt specializati in productia si comercializarea de produse cosmetice si de baie, au venit in AFI. Magazinul este deschis inca de la inceputul anului, iar investitia totala in aceasta unitate este de aproximativ de 30.000 euro.

Un alt nou chirias al mall-ului din Cotroceni este iStyle – Apple Premium Reseller, care a deschis la inceputul lunii aprilie cel mai mare magazin al retelei din Romania, cu o suprafata de 125 de metri patrati.

Tot in AFI Palace Cotroceni a venit si D’S Damat, un brand de imbracaminte exclusiv pentru barbati.
Suprafata acestui nou magazin este de 171 mp si compania a anuntat ca pana in 2013 vrea sa detina 10 astfel de locatii in Romania.

“Inca de la inceputul anului 2011 s-a inregistrat o crestere a interesului retailerilor internationali dar si locali pentru deschiderea de noi magazine in centrele comerciale din Bucuresti si din tara, care s-au dovedit a fi de succes in ultimii ani. Aceasta extindere se face insa cu mult mai mare atentie la locatie si conditiile comerciale oferite" declara Cristina Dumitrache, asociat in cadrul Cushman & Wakefield.

Pentru acest an previziunile consultantului pentru piata romaneasca de retail sunt optimiste, inregistrandu-se deja noi deschideri de magazine si anuntandu-se finalizarea unor noi scheme de retail, atat centre comerciale, cat si parcuri de retail.

"De asemenea, s-a inregistrat o cresterea cererilor pentru spatii de retail in cadrul outlet center-ului Fashion House din Bucuresti, acesta fiind singurul de acest tip din Romania”, incheie Cristina Dumitrache.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri