Aproximativ un milion de euro a investit in 2006 conducerea UPC Romania in amenajarea sediului din Soseaua Nordului. Iar pentru ca fiecare angajat isi poate personaliza biroul, in unele dintre acestea veti vedea foarte multe flori, obiecte de decor asemanatoare jucariilor, pereti acoperiti cu texte despre companie sau harti ale Parisului.
In 2005, cand era o companie mult mai mica decat astazi, cei 40 de angajati ai operatorului lucrau intr-o vila de pe strada Herastrau. Insa odata cu achizitia Astral Telecom in 2005, a devenit cel mai mare jucator pe televiziune, in acelasi timp numarul angajatilor ajungand la 200 (fara cei din casierii).

Astfel, din ianuarie 2006, sediul companiei este in Soseaua Nordului, langa Herastrau, intr-o cladire detinuta de fondul de investitii Danube Property.

"Am dorit o cladire din clasa A in care sa fim unic chirias, voiam sa fie in partea de nord a Bucurestiului, intr-o zona preponderent de birouri si cu cu acces la mijolacele de transport in comun", explica Raluca Barbu, manger national servicii generale in cadrul UPC Romania.

Investitia in amenajarea birourilor a fost de aproximativ un milion de euro, iar designerul care s-a ocupat de acesta a fost arhitectul Anda Manu, partener la compania de design corporate Ama Design.

In cladirea de sase etaje si aproximativ 3.600 de metri patrati lucreaza in jur de 200 de angajati. Aici se afla managementul companiei, departamentele de marketing, financiar, resurse umane, IT, achizitii si administrativ.

UPC are in Romania aproximativ 1.600 de angajati, dintre care 300 lucreaza in sediul operational de aproape 2.600 de metri patrati din Sema Park. In acest sediu se afla departamentele tehnic, dispecerat, call center si vanzari. Restul de angajati lucreaza in cele 115 casierii din toata tara.

Compania le ofera gratuit angajatilor cafea, ceai, apa plata, iar, pe langa restaurantul cu autoservire de la parterul cladirii, exista minibucatarii la fiecare dintre cele sase etaje.

Oficialii UPC Romania afirma ca nu exista probleme in ceea ce priveste locurile de parcare, angajatii avand posibilitatea sa parcheze atat la subsolul cladirii, cat si la suprafata. In sediul din Soseaua Nordului, este prevazuta si o spalatorie unde angajatii pot spala masinile de serviciu.

Totodata, pentru personalul din aceasta cladire, compania asigura dimineata si seara transportul de la statia de metrou Aviatorilor.

Iar, pentru cei care prefera bicicleta, la subsolul sediului exista o parcare si pentru biciclete, foarte multi dintre angajatii companiei preferand ca in timpul verii sa vina astfel la serviciu.

Fondul britanic de investitii Danube Property mai detine pe piata locala cladirile de birouri Biharia Office Building, in care are sediul Mercedes Romania, Avrig Business Center si cladirea din strada Buzesti nr. 50.

BIROU DE COMPANIE
este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri