Compania portugheza Sonae Sierra, care a preluat saptamana trecut inchirierea mall-ului Sun Plaza, a anuntat ca va oferi aceleasi servicii si pentru centru comercial Magnolia, detinut de catre Miller Developments in orasul Brasov.
Magnolia are o suprafata totala inchiriabila de 7.600 mp si a fost deschis in luna noiembrie 2006. Mall-ul este amplasat in cartierul Racadau, iar printre chiriasii sai se numara: Carrefour, United Colors of Benetton, Domo, House of Art, Leonardo si Mondex.

Serviciile de inchirirere furnizate de catre Sonae Sierra vor avea ca obiectiv imbunatatirea mixului de magazine si aducerea de noi chiriasi in centrul comercial.

“Sonae Sierra isi mareste constant portofoliul de centre comerciale pentru care ofera servicii de inchiriere. In prezent, oferim chiriasilor peste 196.000 mp suprafata totala inchiriabila in Romania, acest total referindu-se atat la portofoliul propriu de centre comerciale, cat si la cele detinute de catre terti”, declara Vitor Nogueira (foto), managing director in cadrul departamentului de property management al Sonae Sierra pentru Romania, Grecia si Italia.

Sonae Sierra va oferi servicii de inchiriere centrului comercial Sun Plaza, care include circa 135 de magazine si restaurante, a anuntat compania recent.

Compania a fost desemnata in urma cu un an agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari. In urma cu o luna a preluat inchirierea centrului comercial Vitantis.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri