Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor (IMP) a vandut unei firme creante si drepturi litigioase, rezultate in urma unor procese cu Institutul Pasteur, valoarea tranzactiei fiind de 1,5 milioane euro, a a anuntat casa de avocatura Bostina si Asociatii , care a reprezentat Impact in aceasta tranzactie.
„Contractul de cesiune de creanta si vanzare/cumparare de drepturi speciale a avut ca obiect cesiunea unor drepturi izvorate dintr-o serie de dosare, inclusiv drepturile accesorii ale acestora, o tranzactie extrem de interesanta avand in vedere contextul actual, post-criza”, a declarat Bogdan Paraschiv, coordonatorul ariei de practica Litigii si Executari Silite din cadrul casei de avocatura Bostina si Asociatii.

Conform raportului depus la Bursa, valoarea tranzactiei a fost de 1,5 milioane euro si a asigurat inchiderea unor litigii incepute inca din anul 2007 si recuperarea sumelor implicate.

Cel mai mare actionar al companiei Impact SA este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general, care controleaza 18,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni. In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri