Compania farmaceutica Bristol Myers Squibb si-a mutat sediul in cladirea de birouri Europe House, amplasata in Piata Victoriei, unde a inchiriat o suprafata de 930 mp, a anuntat consultantul imobiliar DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei.
Bristol Myers Squibb a inchiriat o suprafata de 930 mp la etajul cinci al cladirii Europe House, cunoscuta ca fiind "cladirea Orange". Anterior, compania farmaceutica avea sediul central in nordul Bucurestiului, in zona Pipera.

Europe House are o suprafata totala inchiriabila de 15.102 mp, desfasurata pe 10 etaje si gazduieste chiriasi precum: Orange Romania, BCR-Banca pentru Locuinte, ALICO, White&Case, BSS si CBRE.

Incepand cu 1 ianuarie anul curent, cladirea de birouri face parte din portofoliul CA Immo Group, in urma achizitiei Europolis.

Chiriile contractuale pentru spatiile de birouri de clasa A din Bucuresti variaza in prezent intre 18,5 si 20 euro/mp/luna pentru zona centrala, intre 14-17 euro/mp/luna pentru locatii semi-centrale, in timp ce chiriile din zonele de business periferice variaza intre 9 si 13 euro/mp/luna, potrivit consultantului DTZ Echinox.

Portofoliul CA Immo in Romania cuprinde cinci cladiri de birouri - Opera Center I si II, Bucharest Business Park, Europe House si River Place, toate in Bucuresti, un proiect de retail - la Sibiu, un parc logistic - Europolis Park Bucharest, precum si terenuri pentru dezvoltare. Suprafata de inchiriere efectiva a proiectelor din Romania totalizeaza 330.000 metri patrati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri