Sediul reprezentantei marcii germane BMW din Romania ocupa o suprafata de 400 mp, aflata la etajul al treilea intr-una dintre cladirile parcului de afaceri Baneasa Business and Tehnology Park, dezvoltat de omul de afaceri Puiu Popoviciu in nordul Bucurestiului.
Grupul BMW s-a mutat in sediul din Baneasa Business and Tehnology Park la inceputul anului 2008, imediat dupa ce compania a deschis birourile din Romania. In prezent, BMW ocupa o suprafata de 400 mp la etajul al treilea in cladirea B a parcului de afaceri, in care isi desfasoara activitatea 25 de angajati.

“Am cautat un spatiu modern, aproape de aeroport, acesta fiind una din conexiunile noastre cu Munchen. Este o politica firmei in toate tarile unde este reprezentata, intrucat legatura cu birourile din Germania este puternica si bidirectionala”, a declarat Alex Seremet, director de comunicare in cadrul BMW Group Romania. Cealalata conexiune a grupului local cu sediul central este sala de sedinte, echipata cu un sistem de videoconferinte.

La intrarea in sediul companiei se afla un tablou pictat de Ignat Adrian, una din lucrarile inscrise la concursul de creatie sustinut de BMW si organizat de site-ul Visualart.ro.” A fost ales pentru ca vorbeste mult despre marca, despre design, dar si despre dinamism si placerea de a conduce. Si ne este drag pentru ca ne aduce aminte ca putem face si alte proiecte decat cele care au vanzarea in prim-plan”, explica Alex Seremet.

In centrul zonei de birouri se afla toate premiile castigate de companie in ultimii trei ani. “Am adunat aici toate premiile pe care BMW si MINI le-au primit in Romania din anul 2008 si pana in prezent. Iti aduce mereu aminte cat de iubite sunt marcile noastre in Romania si te face sa te simti special”, mai spune el.

Pe langa birourile angajatilor, care sunt spatii deschise, in sediul BMW din Baneasa mai sunt doua sali de sedinte, biroul directorului general, camera de depozitare si camera serverelor si o bucatarie. Pentru a lua masa, angajatii BMW pot merge si la restaurantul de la parterul cladirii, care functioneaza in regim de cantina.

Parcarea in zona nu este o problema, spune Seremet. “Avem 20 locuri de parcare la subteran, unde se afla si flota de teste pentru presa si doua locuri in exterior, pentru diverse destinatii”, a declarat reprezentantul BMW.

Alaturi de BMW, in cele doua cladiri ale parcului de afaceri Baneasa Business and Tehnology Park mai au birouri companii precum: Unilever, OBI, adidas, Sonae Sierra, Wienerberger, Ruukki si DuPont.

Baneasa Business and Tehnology Park are o suprafata de 30.000 mp, desfasurata pe doua cladiri cu cinci etaje, iar chiria medie oscileaza in jurul valorii de 16 euro/mp, potrivit celor mai recente date din piata.

BIROU DE COMPANIE
este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri