Retailerul suedez de fashion H&M va deschide un magazin in centrul comercial Maritimo Shopping Center din Constanta, care va fi inaugurat in toamna acestui an.
H&M va ocupa o suprafata de peste 1.800 mp din cei peste 50.000 mp ai mall-ului Maritimo Shopping Center, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, ducand gradul de ocupare la peste 85%.

Alaturi de H&M, in centrul comercial dezvoltat de austriecii de la Immofinanz vor deschide magazine si Auchan, C&A, New Yorker, Deichmann, Domo, Flanco, Humanic, Takko, Cinema City, Pure Health & Fitness si cele marci ale grupului Inditex, proprietarul Zara.

Printre noile tranzactii incheiate de H&M se numara Sun Plaza (Bucuresti), Lotus Oradea, Atrium Center si Electroputere Parc, potrivit consultantului imobiliar DTZ Echinox, care a intermediat sase tranzactii de inchiriere intre H&M si proprietarii de centre comerciale, reprezentandu-i pe acestia din urma.

Immofinanz detine in Romania 49 de proprietati finalizate si in diverse alte stadii ale constructiei evaluate la 884 milioane de euro. Cel mai recent proiect inaugurat este Gold Plaza din Baia Mare.

Printre proiectele finalizate detinute de Immofinanz in Romania se numara Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galati pe segmentul spatii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai detine trei parcuri logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri