Anul 2006 continua trendul celui anterior de dezvoltare accentuata a spatiilor logistice si industriale. Accentul principal se pune pe spatiile nou construite, cele renovate ocupand locul doi, iar cladirile vechi cu o localizare buna luand cel de-al treilea loc in preferintele aratate fata de sectorul industrial. Cererea pentru spatii industriale si de depozitare va creste si mai mult datorita activitatii operatorilor logistici pe piata de gen.

Regatta anunta spre inchiriere noi spatii de depozitare localizate in zona de nord, in apropiere de Otopeni. Imobilul este amplasat pe soseaua de centura Otopeni, in apropierea unor renumite show room-uri. Cu o hala de 2,000 mp si o platforma de beton de 3,000 mp, aceasta oferta este o oportunitate unica pentru viitorii chriasi de a-si depozita marfurile in cele mai bune conditii.

Constructia este foarte noua si ofera facilitati moderne, care asigura un maximum de confort. Hala are un regim de inaltime de opt metri, doua usi de acces TIR, platforma de beton, statie de pompare a apei, aer conditionat, sistem de incalzire. Spatiul poate fi inchiriat optional cu rafturi de euro-paleti. Capacitatea maxima disponibila este de 2,200 euro-paleti, a declarat Costel Alecu, directorul dep. Spatii Comerciale si Industriale, Regatta.

Potrivit specialistului imobiliar punctul de maxima atractivitate al acestei proprietati este sistemul de incalzire/racire de care dispune. In acest fel se asigura pastrarea intre limite constante a temperaturii, element vital pentru companiile farmaceutice, de produse cosmetice sau alimentare.
A doua calitate care scoate in evidenta acest spatiu de depozitare este localizarea. Accesul este direct in soseaua de centura, permitand foarte mare mobilitate si usurinta in manevrare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri