Cei 200 de angajati ai agentiei The Group s-au mutat in luna iulie intr-un nou sediu, o cladire recent construita, amplasata intre Piata Dorobanti si Piata Victoriei, unde ocupa o suprafata de 2.800 mp.
La inceputul acestei luni, agentia The Group, condusa de Zoltan Szigeti, si-a relocat sediul intr-o cladire de 2.800 mp, amplasata pe strada Praga nr. 3, in apropiere de Piata Victoriei si de Piata Dorobanti. Beneficiarul proiectului este Mihaela Szigeti (n.r. Nicola), potrivit PUZ-ului emis de Primaria Municipiului Bucuresti.

Motivul mutarii l-a constituit cresterea echipei, spun reprezentantii The Group, care descriu noul sediu ca fiind “modern si generos: permite o dispunere mai aerisita a birourilor, are mai multe sali de meeting, dar si o terasa cocheta, destinata petrecerilor interne”.

Pe lista cladirilor posibile pentru noul sediu fost trei variante, iar decizia a avut la baza ratiuni estetice si functionale, adauga cei de la The Group. “Locatia a fost un factor decisiv, intrucat vecinatatea cu Piata Victoriei sporeste accesibilitatea, iar faptul ca zona este una rezidentiala si imprejmuita de ambasade, ii confera un aer linistit”, explica reprezentantii companiei.

PUZ-ul ( Plan Urbanistic Zonal) pentru constructia din strada Praga a fost aprobat in anul 2007 si viza constructia unei cladiri cu trei etaje, pe un teren de aproape 1.000 mp, cu un CUT maxim de 2,1. “Agentiile The Group au incheiat insa un contract de inchiriere pentru cinci ani", potrivit reprezentantilor companiei.

Holdingul de comunicare The Group a fost fondat in 2005 de catre Zoltan Szigeti, Mihaela Nicola si Bogdan Nicola. In 2010, cele 17 agentii ale grupului au cumulat afaceri de aproape 109 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri