Universitatile Harvard si Yale se afla printre investitorii fondul Resolution Property, care a format un joint venture cu o divizie a Saxo Bank pentru a investi aproximativ 250 de milioane de euro intr-un cartier de business din Copenhaga.
Saxo Properties, divizia de investitii in piata imobiliara a Saxo Bank, a format un joint venture cu fondul Resolution Property, pentru a investi aproximativ 250 de milioane de euro inntr-un cartier de business din Copenhaga, care va cuprinde investitii rezidentiale si de utilitate mixta.

Noul joint venture pregateste deja primele achizitii si va avea o durata de trei pana la cinci ani, cu accent pus pe cresterea veniturilor si a capitalului, potrivit celor doua companii.

Saxo Properties are o echipa proprie de 15 specialisti in real estate, in timp de Resolution Property este un fond imobiliar paneuropean printre ai carui investitori se numara universitati americane precum Harvard si Yale, dar si diverse fundatii, administrand in prezent bunuri de peste 1,5 miliarde de euro.

Saxo Bank detine in totalitate Saxo Properties, subsidiara pe care a format-o in anul 2010 cu scopul de a furniza alternative de investitii clientilor cu profit mare si investitorilor institutionali, concentrandu-se pe proprietati rezidentiale, birouri si retail din centrul Copenhagai.

Resolution Property investeste in Europa continentala, inclusiv in Franta, Polonia, Germania, Marea Britanie si Elvetia. Cu un capital acumulat in 2007 de 808 milioane de euro, fondul tinteste un portofoliu de peste 2,6 miliarde de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri