Bogdan Georgescu, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Colliers International si co-fondator al Novel Ventures, spune ca in cei 16 ani de scoala a avut mai multi profesori de care isi amintescte cu drag, dar se rezuma la a-i mentiona doar pe cei trei care au avut impact in dezvoltarea sa personala.
"La scoala generala nr. 18 din Brasov, doamna profesor Anisoara Pop m-a ajutat (aproape fortat) sa descopar chimia. De cativa ani mi-am tot propus sa o caut sa ii multumesc pentru ca dansa a fost primul profesor care mi-a aratat ca prin munca se poate realiza aproape orice. Chimia a fost materia la care am facut performanta la Olimpiadele Nationale", isi aminteste Bogdan Georgescu (foto).

De la Liceul de Informatica din Brasov i-a ramas drag in suflet profesorul de romana, domnul Manta. "Pasionat de literatura si inzestrat cu un talent deosebit, dansul m-a facut sa descopar placerea cititului si mai ales pe Nichita", spune seful Colliers.

Cel mai important rol in dezvoltarea sa profesionala l-a avut profesorul de contabilitate de la ACademia de Studii Economice (ASE), unul dintre cei mai buni profesori pe care i-a avut in facultate.

"Impactul acestuia a fost insa involuntar si a venit in urma unui examen la care eu credeam ca voi pica, iar dansul mi-a dat nota 10. Rezultatul a fost ca, dupa acel examen, am decis sa acord mai putina importanta notelor si sa ma angajez inca din primii ani de facultate. Sunt convins ca experienta dobandita in munca mi-a fost mult mai utila decat materiile «dictate» in facultate", incheie Bogdan Georgescu.

Citeste aici mai multe despre profesorii care i-au format pe managerii de top.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri