Compania Elmec Romania, parte a Grupului Folli Follie din Grecia, a inaugurat primul magazin Collective, in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City si rebranduit inca doua unitati in Bucuresti, investitia totala ridicandu-se la 500.000 euro.
Primul magazin Collective, cu o suprafata de 700 mp, a fost deschis in mall-ul Baneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Bucurestiului.

Odata cu lansarea noului magazin din Baneasa, galeriile Famous Brands din Bucuresti Mall si Plaza Romania se vor alinia noilor cerinte si isi vor schimba denumirea in Collective, au anuntat cei de la Elmec.

"Totalul investitiei in acest proiect nou si in rebranding-ul galeriilor Famous Brands a fost de aproximativ 500.000 euro, ponderea cea mai importanta fiind alocata magazinului din Baneasa Shopping City. Lansarea noul concept de retail reprezinta un prim pas in procesul de expansiune al diviziei fashion a Elmec Romania, urmand ca in urmatorii 3-5 ani sa fie prezent si in principalele orase ale tarii", au declarat reprezentantii Elmec, pentru wall-street.ro.

Magazinul din Baneasa Shopping City gazduieste branduri de imbracaminte precum: Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Napapijri, Marlboro Classics, DKNY Jeans, Scotch&Soda, Superdry, Converse, G-Star Raw, Miss Sixty, Killah Energie, si de incaltaminte: UGG si Gant Footwear. Odata cu lansarea magazinului Collective, Elmec Romania a introdus in portofoliul sau si brandul Juicy Couture.

Compania Elmec Romania, parte a Grupului Folli Follie din Grecia, detine o retea de 44 de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty&Energie), magazine multibrand (Collective, Kix, Star Place), magazine de bijuterii si accesorii Folli Follie si magazine tip outlet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri