Baneasa Developments il desemneaza pe Ali Ergun Ergen in functia de Retail Development Director in Proiectul Baneasa, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Ali Ergun Ergen, fost Director General al Anchor Grup SA, a fost desemnat Retail Development Director in cadrul Proiectului Baneasa.

Baneasa este un proiect de dezvoltare unic in Romania, ce va oferi una dintre cele mai largi zone comerciale din tara. Prima parte a acestei zone va fi inaugurata in luna aprilie a acestui an si va cuprinde galeria comerciala Feeria Shopping Center ancorata de Carrefour, precum si Bricostore, Media Galaxy, Mobexpert, iar urmatoarea etapa a proiectului va fi dezvoltata pe o suprafata de peste 90.000 m2 si va cuprinde implementarea unui concept integrat de shopping, distractie si petrecere a timpului liber.

Suntem incantati ca Ergun s-a alaturat echipei Baneasa, tinand seama de vasta sa experienta castigata prin dezvoltarea celor doua Mall-uri din Bucuresti, Plaza Romania si Bucuresti Mall, acesta fiind foarte cunoscut atat de chiriasi, cat si de furnizori, a declarat Michael Lloyd, CEO Baneasa Developments, dezvoltatorul platformei de retail.

Sunt foarte increzator in proiectul Baneasa. Sunt convins ca experienta acumulata in acest domeniu impreuna cu oportunitatile pe care acest proiect le ofera vor contribui la dezvoltarea optima a Proiectului Baneasa, cea mai vasta zona comerciala din nordul capitalei a declarat Ergun Ergen.

Conceput pentru a raspunde stilului de viata in continua schimbare al consumatorului, Proiectul Baneasa va deveni unul dintre reperele majore ale pietei romanesti de retail.

Proiectat pe 2 nivele, centrul comercial va include o combinatie unica in Romania de magazine de lux si centre de recreere, oferind vizitatorilor sai atat posibilitatea de a face cumparaturi, cat si pe cea de a petrece timpul liber in conditii de cea mai inalta calitate.

O parcare de 8.000 de locuri va deservi intrega zona comerciala.

Zona comerciala este una dintre cele 3 parti integrate ale Proiectului Baneasa, cel mai mare concept de dezvoltare urbanistica din Europa Centrala si de Est. Investitia totala in aceasta zona se ridica la suma de 1.2 miliarde de Euro si consta in 221 de hectare suprafata totala construita. Proiectul Baneasa, in ansamblul sau, va oferi pietei un numar de 3000 de unitati locative prin Zona Rezidentiala precum si cel mai mare Parc de Afaceri, Baneasa Business &Technology Park din Romania care va oferi pietei circa 160,000 m2 spatiu de birou de inalta calitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri