Retailerii C&A si Deichmann vor deschide in aceasta toamna doua magazine in parcul de retail Iris Shopping Centre din cartierul Titan, a anuntat DTZ Echinox, intermediarul tranzactiilor, care negociaza in prezent si cu alti retaileri interesati de proiectul Iris.
C&A a inchiriat o suprafata de 1.800 mp, impartita pe doua etaje, in timp ce Deichmann va ocupa un spatiu de 500 mp la primul etaj, a anuntat DTZ Echinox.

Consultantul imobiliar a asistat proprietarul proiectului, Aberdeen Immobilien, pe parcursul procesului de restructurare a centrului comercial din Titan, colaborand cu arhitectii la optimizarea planurilor etajelor, a fluxurilor de vizitatori si a conceptului, stabilind pozitionarea adecvata pe baza unor cercetari demografice realizate asupra zonei de cuprindere si adaptand mixul de chiriasi la noul concept.

“Cu o zona de cuprindere de aproximativ 250.000 de gospodarii, proiectul intalneste toate criteriile pentru a deveni centrul favorit de proximitate al cartierului Titan. Suntem in prezent in negocieri cu alti retaileri care iau in calcul Iris Shopping Centre in strategia lor de expansiune”, a declarat Estera Enache (foto), senior retail consultant in cadrul DTZ Echinox.

Iris Shopping Centre are o suprafata inchiriabila de 51.650 mp, este situat in zona Titan si a fost dezvoltat de Avrig 35. Proiectul a fost vandut catre Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) in iunie 2008 si face parte in prezent din portofoliul Aberdeen Immobilien. Centrul comercial are peste 50 de magazine si ancore precum Domo, Sprider, Tako, Reno, Adidas Outlet.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri