Olimpia BC va fi inaugurata in aceasta luna si va aduce pe piata imobiliara din Cluj-Napoca un stoc suplimentar de spatii de birouri de clasa A. Cladirea va reprezenta optiunea ideala pentru cei ce doresc sa inchirieze suprafete mari, la standardele de calitate ale mileniului trei, afirma Razvan Anca, Area Manager la Eurisko. Centrul de afaceri are opt etaje si o suprafata neta totala de 5.770 mp. Suprafata utila pe nivel este de aprox. 500 mp, configurata ca open space, pentru o compartimentare usoara, cu finisare personalizata optionala.

Olimpia BC se gaseste pe Calea Dorobantilor si se afla in imediata apropiere a Centrului Comercial Marasti, la 13 minute de mers cu masina de aeroportul international din Cluj-Napoca si foarte aproape de Piata Avram Iancu si Piata Unirii.

Cladirea ofera aprox. 500 mp inchiriabili pe nivel

Proiectata de catre biroul Dico si Tiganas si realizata dupa cele mai noi standarde internationale in domeniul cladirilor de birouri, BOMA - Building Owners and Managers Association International - , cladirea Olimpia BC va oferi servicii de cea mai inalta calitate pentru chiriasii sai. Pentru crearea unui mediu de lucru ct mai confortabil si placut, planurile de proiect ale cladirii favorizeaza lumina naturala, care va patrunde nestingherita in toate spatiile de birouri aflate pe laturile cladirii. In prezent, cladirea mai are disponibili 4.312 mp, suprafata neta.

Olimpia BC va stabili noi standarde pe piata spatiilor de birouri clujene
Olimpia BC va stabili noi standarde pe piata spatiilor de birouri clujene, avnd o structura constructiva complexa si finisaje dintre cele mai moderne: fatade ventilate cu placaj ceramic tip Creaton, compartimentari din pereti usori din gipscarton (termo si fonoizolate), pereti din sticla sablata, pardoseli interioare din granit, inaltimi interioare de cel putin 2,7 m, instalatii moderne de incalzire-ventilare-climatizare, astfel inct costurile cu exploatarea cladirii si consumurile de utilitati sa fie ct mai reduse, patru lifturi OTIS.

Cladirea are in dotare un parcaj pe trei niveluri, cu o capacitate de 36 automobile, utiliznd doua din ascensoarele OTIS pentru acces la autoturisme, parcari exterioare cu 24 de locuri, posibilitate pentru amenajarea unui tezaur bancar, cafetarie in incinta, 200 de linii telefonice. O premiera pentru constructiile de birouri clujene este faptul ca in conceptia cladirii a fost luata in considerare si adaptarea configuratiei acesteia pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor. Printre serviciile asigurate de proprietarii Olimpiei BC se numara paza de 24 de ore din 24, servicii de curatenie, posibilitatea de amenajare pna la trei oficii per nivel, supraveghere video spatii comune si de acces, iluminat spatii comune si exterioare, sisteme de alarmare si anti-incendiu, intretinerea parcajelor interioare si exterioare, parcare pazita pentru personal si vizitatori in garajul pe trei niveluri al Olimpia BC si in exterior, servicii de curatenie in spatiile comune si cele inchiriate.

O locatie ideala in principala zona comerciala si de afaceri a orasului
Centrul Civic Marasti, locul de amplasare al Olimpia BC, este una din principalele zone comerciale si de afaceri ale municipiului Cluj-Napoca 5 minute de centrul orasului si 10 minute de aeroport -, aici fiind situate o multitudine de spatii comerciale, in special la parter si mezanin de blocuri, resturante si baruri, multe sedii de firme si magazine. Pe o raza de cca. 500 m se gasesc magazinul PROFI, benzinarii OMV si MOL, Expo Transilvania, un centru comercial Romstal, MOBEXPERT, Piata agroalimentara Marasti, mai multe agentii bancare. Pe strada Fabricii, la cca. 300 m de Olimpia BC, se va construi si un supermarket Kaufland.

Piata clujeana de birouri este nedezvoltata

Piata spatiilor de birouri din Cluj-Napoca nu este foarte dezvoltata, oferta de spatii noi de calitate superioara necunoscnd o crestere semnificativa in ultimii ani. Aici, tendinta generala a fost de a se construi cladiri cu suprafete mici pe etaj si, in special, pentru folosinta proprie, nu pentru inchiriere. Olimpia BC va acoperi o cerere premium care isi face simtita prezenta tot mai pregnant in Cluj-Napoca, o data cu cresterea volumului afacerilor din acest judet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri