Dezvoltatorul BelRom Real Estate a mandatat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox sa furnizeze servicii de property management pentru Severin Shopping Center si Botosani Shopping Center, doua parcuri de retail cu o suprafata cumulata de peste 40.000 mp.
BelRom a ales consultantul imobiliar DTZ Echinox sa administreze parcurile de retail Severin Shopping Center si Botosani Shopping Center.

Severin Shopping Center are o suprafata construita de 19.300 mp si este ancorat de hyipermarketul Carrefour, magazinul de electronice si electrocasnice Altex si operatorul de DIY Bricostore. Galeria comerciala are o suprafata de 7.100 mp si gazduieste numeroase branduri precum New Yorker, Deichmann, Leonardo, House of Art, Orsay, Mondex, Takko, Sensiblu si Toyplex. Proiectul a fost inaugurat de BelRom in septembrie 2010.

Botosani Shopping Center are o suprafata totala de 22.031 mp, dintre care hipermarketul Carrefour acopera aproximativ 7.000 mp. Proiectul este programat a fi livrat in doua etape. Prima parte a fost deschisa pe 15 noiembrie si cuprinde hipermarketul si o galerie comerciala de de 5.600 mp, inchiriata in proportie de 90%. Principalii retaileri din galeria comerciala sunt Domo, New Yorker, Leonardo, Beauty Mania, Orsay si Toyplex, iar in cea de-a doua faza, in 2012, aceasta va fi extinsa cu inca 4.000 mp.

Cu cele doua proiecte, portofoliul de property management al DTZ Echinox a atins 165.000 mp, cuprinzand Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu, in proprietatea Argo Real Estate si Baneasa Business Center, 10.379 mp, parte a portofoliului de proprietati al Dinu Patriciu Global Properties.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri