Acesta va opera un restaurant de 900 de mp la mezaninul cladirii C, inaugurata in 2010, din cadrul City Business Centre Timisoara. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri poate deservi pana la 1.200 de persoane zilnic.

”Am tinut sa deschidem acest restaurant in districtul de afaceri din Piata 700 pentru accesul celor peste 5.000 de persoane care activeaza in zona, daca e sa luam in considerare toate companiile care isi au sediul aici”, explica Antonio Passarelli.

Locatia dispune de peste 300 locuri, sustine Ovidiu Sandor, CEO ModaTim Investment S.A., dezvoltatorul CBC Timisoara: ”Amenajarea a fost gandita in asa fel incat spatiul sa poata gazdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu 300-400 de persoane”.

Citeste si:

Antonio Passarelli a venit in Romania in 1991. Este cunoscut pentru participarea sa in emisiunea Danut SRL de la TVR1, alaturi de Dan Bittman, dar si pentru restaurantul Al Duomo din Timisoara. A gatit pentru numeroase personalitati din tara si strainatate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sarbu si Francis Ford Coppola. Este implicat in diverse proiecte de promovare a bucatariei italienesti in colaborare cu Ambasada Italiei.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, ce va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B si C cu o suprafata totala de 25.000 mp inchiriabili si o rata de ocupare de 92%, urmand ca celelalte doua sa fie finalizate in 2012 si 2013.

Foto: esiweb.org