Dmitry Rybolovlev, un miliardar de origine rusa, a cumparat cel mai scump apartament din New York pentru “numai” 88 milioane de dolari, informeaza Daily Mail.
Rybolovlev, cu o avere estimata la 9,5 miliarde dolari, este noul proprietar al unui apartament de 10 camere cu o suprafata de peste 600 mp, situat in districtul Manhattan cu vedere directa catre Central Park.

Apartamentul de lux dispune si de o terasa de peste 190 mp, 7 dressinguri si un bar propriu.
Acesta este cel mai recent imobil achizitionat de miliardarul rus.

In 2008, pentru 95 milioane de dolari, Dmitry Rybolovlev a cumparat proprietarea Maison L’Amitie cu o suprafata de peste 3.000 mp detinuta de Donald Trump, considerata a fi una din cele mai scumpe tranzactii imobiliare din istorie.

Miliardarul Rus, care a fost pe punctul de a prelua echipa franceza de fotbal AS Monaco, a detinut compania Uralkali, cel mai mare producator de ingrasamant de potasiu din Rusia.

Chiar si asa, Rybolovlev, in varsta de 43 de ani, se afla in mijlocul unui proces de divort, care il va costa 3,5 mililarde dolari , aproximativ o treime din averea sa.

Miliardarul rus ocupa locul 93 in topul celor mai bogati oameni ai planetei si locul 5 al celor mai bogati newyorkezi, in spatele lui David Koch (Koch Industries - ind. Chimica), primarului Bloomberg, John Paulson (administrator de fonduri speculative) si Ronald Perlman (star de televiziune, actor, voiceover).

Foto: buzzfeed.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri