Dezvoltatorul si constructorul AIG/Lincoln, cunoscut pe piata locala pentru cladirea de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu, l-a recrutat pe Mihai Plaesu pentru pozitia de director comercial. In ultimii patru ani, Plesu a lucrat pentru miliardarul Dinu Patriciu.
Mihai Plaesu are o experienta de 12 ani in piata imobiliara. In perioada 2000 -2007 el a lucrat in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Din 2007, el a ocupat pozitia de country manager pentru Fabian Capital si a fost ulterior integrat in Dinu Patriciu Global Services, atunci cand fondul de investitii Fabian a fost achizitionat. In cadrul DPGPS, Plaesu a fost asset management director pentru portofoliul din Romania.

In luna mai 2010, Dinu Patriciu a numit-o pe Ioana Momiceanu, fosta sefa a consultantului imobiliar BNP Paribas Real Estate, in functia de head of asset management pentru portofoliul din Romania al companiei Dinu Patriciu Global Properties.

"In noua sa pozitie la AIG/Lincoln, Mihai Plaesu va coordona activitatile de inchiriere ale companiei, gestionand contactele cu agentiile imobiliare si lucrand alaturi de country manager la dezvoltarea generala a afacerilor firme", se arata in comunicatul AIG/Lincoln.

In ultimii trei ani, Plaesu a realizat peste 33.000 mp tranzactii de inchiriere in cadrul portofoliului lui Dinu Patriciu, incluzand chiriasi noi si extinderi sau prelungiri ale contractelor existente. In total, in cei 12 ani de activitate, el a fost implicat in peste 150.000 mp de proprietati tranzactionate.

O alta schimbare in conducerea AIG/Lincoln o constituie plecarea lui Bogdan Vlaicu din functia de property manager si numirea lui Adrian Ardeleanu pe aceeasi pozitie.

Cladirea Lakeview din Barbu Vacarescu, detinuta de AIG/Lincoln si Dinu Patriciu, s-a clasat pe primul in topul celor mai bune proiecte de birouri din Bucuresti, conform unui top realizat de wall-street.ro.

Citeste si
Ce manageri din real estate si-au schimbat jobul in 2011?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri