Compania imobiliara Regatta anunta semnarea unei colaborari in exclusivitate cu compania australiana South Pacific Group, pentru promovarea originalului proiect Sydney Residence. South Pacific Group aduce in Romania ani de experienta in constructii la scara larga si dezvoltari de proiecte internationale in domenii ca cel bancar, finante, arhitectural, design si inginerie.
Sydney Residence, complex rezidential compus din 102 vile, initiaza in Romania conceptul de smart house, oferind nu numai maximum de confort si facilitati, ci posibilitatea unica de a-ti potrivi singur valori de tipul temperatura, nivel al luminii, muzica in toata locuinta prin intermediul unui calculator central ce poate fii accesat din orice locatie. Mai mult, aceste locuinte se vand la cheie, perfect finisate si utilate cu necesarul bucatariilor si al bailor.

Ansamblul este amplasat in zona Tunari, in imediata apropiere a padurii si a lacului, asigurand un ambient perfect pentru un camin perfect.

Sydney Residence ofera patru tipuri de locuinte. Primul tip are o suprafata de 142 mp, cu un teren de 170-185 mp, beneficiind astfel de o gradina privata. Ca spatii de parcare sunt disponibile doua locuri stradale. Al doilea tip are o suprafata de 160 mp, cu 165-265 mp teren, evident incluzand o gradina. Ca facilitati de parcare este identic cu tipul A. Cea de-a treia optiune ofera o suprafat de 187 mp fara garaj si una de 220 mp cu garaj. Terenul are o suprafat cuprinsa intre 225-240 mp. Sunt disponibile trei locuri de parcare, unul in garaj si doua stradal. Ultima varianta ofera suprafata de 225 mp, cu un teren de 180-200 mp. Acest tip include doua locuri de parcare in garaj si doua stradal.

Lucrarile la Sydney Residence vor incepe in primavara. Recent s-au demarat lucrarile la amenajarea drumului de acces, un detaliu luat in seama in mod deosebit de dezvoltatorul proiectului.

Acesta este primul proiect din Romania care ofera cumparatorilor un serviciu complet. Intr-o casa Sydney Residence nu trebuie decat sa iti aduci mobila. La predare gasesti toate facilitatile incluse: bucataria si baia mobiliate si utilate, parchetul si mocheta de cea mai buna calitate, finisaje ultramoderne. In ceea ce priveste pretul, cu o variatie intre 139,000E+TVA 227.000E+TVA, cu certitudine este cel mai bun pe piata la acest moment. El include aerul conditionat, mobilierul, bucataria si baia utilate, gazonul pregatit, drumurile asfaltate. Inca un avantaj oferit de aceste vile este costul foarte scazut pentru intretinere, datorita izolarii deosebite. Organizarea spatiului interior este cat se poate de functionala ceea ce din nou duce la o casa foarte economica din punct de vedere al costurilor de intretinere, a declarat Sorin Lacusta, senior real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Experienta acumulata de South Pacific Group de-a lungul activitatii in Australia, dar si in proiectele deja demarate in Romania, se reflecta in pachetul complet pe care acestia il ofera cumparatorilor. Imobilele Sydney Residence pot fi achizitionate cu o rezervare de numai 5,000E, avansaul de pana la 30% putand fi achitat la demararea lucrarilor, iar restul de 70% la predarea casei. Mai mult, la semnarea contractului de constructie clientul trebuie sa achite SPG 25% din valoarea vilei. Sistemul oferit de South Pacific Group in colaborare cu unele dintre cele mai solide banci din Romania este extrem de flexibil. Spre exemplu, platesti avansul si pana la finalizarea lucarilor trebuie sa aduni restul de 70%. Nici o problema! Nu trebuie sa-ti vinzi casa pe loc si sa stai un an (perioada de constructie a noii case) cu chirie sau in alta formula mai putin confortabila. Poti vinde locuinta cu putin timp inainte si te muti direct in casa noua. Mai este inca o solutie foarte avantajoasa: nu vinzi locuinta, ci o ipotechezi. Banii de ipoteca ii dai la noua proprietate, iar cea veche o inchiriezi si cu banii castigati platesti inapoi bancii ipoteca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri