Compania Regatta anunta aparitia unui nou complex rezidential, amplasat intre Parcul Carol si Palatul Parlamentului. La o distanta de numai cateva minute de Piata Unirii, compania Europa Group Hanner va dezvolta un ansamblu de sase blocuri, oferind locatarilor conditii excelente si mult confort.
Cu o valoare a investitiei de cca. 20 milioane Euro, proiectat de BBM Group, City Center Residence va fi compus din imobile cu structura S+P+4E+2E retrase. Suprafata de teren este de 5,081 mp, iar suprafata totala construita este de aproximativ 18,500 mp. Lucrarile la City Center Residence vor incepe in aprilie si vor fi finalizate in vara 2007.

Cele sase blocuri vor totaliza 104 apartamente dintre care noua vor avea o singura camera, 21 vor avea cate doua camere, 59 vor avea trei camere. De asemenea vor exista 14 duplexuri cu cate patru camere si un duplex cu cinci camere. Suprafetele variaza de la 1-5 camere intre 52 220 mp, iar preturile sunt cuprinse intre 125,000 500,000 Euro.

City Center Residence este un proiect de exceptie, dedicat zonei centrale a capitalei. Calitatea si confortul pe care aceste locuinte le ofera sunt net superioare. Vor fi folosite cele mai noi tehnici si materiale de constructie, iar dispunerea camerelor este facuta astfel incat sa nu existe pierderi inutile de spatiu. Inca un motiv pentru achizitionarea unei astfel de locuinte este promotia pe care o oferim: primele zece apartamente contractate beneficiaza de o reducere de pret intre 2 - 10%, a declarat Pompiliu Simion, real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Constructia va avea structura din beton armat si va fi dotata cu diafragme rezistente la cutremur, etajele fiind despartite de planseu din beton armat. In constructia cladirii va fi folosit beton de clasa superioara, impermeabil, proiectul de constructie fiind elaborat de cei mai buni specialisti in domeniu din Romania.

Subsolul va oferi doua spatii pentru parcare cu o capacitate de 50 de autoturisme fiecare.

Cele doua intrari in parcare vor fi echipate cu porti moderne, cu comanda la distanta si bariere cu dispozitive pentru cartele. De asemenea la acest nivel vor fi spatii tehnice pentru a asigura necesitatile locatarilor complexului: centrala termica pentru incalzirea spatiilor comune, punct de transformare, rezervor pentru protectia impotriva incendiilor, adapost protectie civila, camere de depozitare. Vor fi disponibile lifturi cu acces direct din parcarea subterana la fiecare etaj.

Parterul cladirii va fi destinat holurilor de intrare in apartamente si va avea pardoseala din piatra naturala. Un element de originalitate al acestui complex il constituie amenajarea la parter a unor spatii de birouri care vor fi prevazute cu intrari separate, astfel incat profesiunile liberale (avocati, notari) nu vor deranja linistea locatarilor complexului. De asemenea, la nivelul parterului este prevazut un spatiu administrativ pentru intreg ansamblul.

Finisajele de care vor dispune cele sase imobile sunt de buna calitate, asigurand izolare, protectie si armonie estetica in acelasi timp. Iata un exemplu: tamplaria exterioara va fi executata din PVC colorat la exterior cu geamuri termopan de tip Low-e cu un nivel ridicat de protectie solara si izolatie fonica. In ceea ce priveste elementele interioare - gresie, faianta, obiecte sanitare si armaturi sanitare - provin din import Italia, Spania, Germania. Inca o chestiune ce tine de eleganta si atractivitate: balcoanele vor fi dotate cu jardiniere, florile plantate aducand stralucire si veselie ochiului, a adaugat Simion.

In interiorul City Center Residence va fi amenajata o curte interioara pavata cu spatii cu dale si spatiile verzi plantate, iar intregul ansamblu va fi inconjurat cu un trotuar de garda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri