H&M va inaugura pe 5 aprilie magazinul din Atrium Center Arad, acesta fiind al doisprezecelea magazin al retailerului in Romania si primul deschis in 2012. H&M a inchiriat in mallul din Arad o suprafata de 1.600 mp, la fel ca in Palas Iasi, Electroputere Craiova si Promenada Mall din Braila. In Braila, H&M va deschide magazinul la jumatatea lunii mai.

H&M deschide 5 magazine in primavara: Ce malluri bifeaza retailerul

H&M deschide 5 magazine in primavara: Ce malluri bifeaza retailerul

"H&M va fi deschis pe data de 5 aprilie si va fi urmat de Toyplex pe data de 10 aprilie. In ultimul an am avut un numar extrem de mic de chiriasi care s-au retras, preponderent cei locali, insa au fost imediat inlocuiti. Per total in acest moment avem un grad de ocupare de peste 90%, fiind cel mai bun de la deschidere pana in prezent", au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentantii Atrium Center.

Potrivit acestora, traficul mediu/luna este 356.500 persoane si a avut crestere de 35% fata de anul precedent.

Atrium Center Arad a fost inaugurat in martie 2010, in urma unei investitii de peste 70 de milioane de euro. Dezvoltatorul Atrium Centers a vandut in urma cu doi ani 50% din participatia in proiect catre Arcadom Construction Company, constructorul maghiar al mallului, in schimbul sumei de 6 milioane de euro.

Un nou mall se deschide in provincie. Ce urmeaza pentru piata de retail?

Un nou mall se deschide in provincie. Ce urmeaza pentru piata de...

Printre chiriasii mallului se numara LC Waikiki, Reserved, Cropp Town, Motivi, Orsay, Arman Sport, Sephora,Office Shoes, Deichman, Leonardo, C&A si New Yorker, la care se va adauga in curand Media Galaxy.

Citeste si:

Tot in Arad, dezvoltatorul GTC a inaugurat in toamna anului trecut mallul Galleria, avand ca principali chiriasi Cora si Zara.

Citeste si Un pariu riscant: Va suporta Aradul doua malluri?

Un pariu riscant: Va suporta Aradul doua mall-uri?

Un pariu riscant: Va suporta Aradul doua mall-uri?