Retailerul suedez de fashion H&M va deschide pe data de 5 aprilie cel de-al doisprezecelea magazin din Romania, in centrul comercial Atrium Center din Arad. Astfel, in aproape 12 luni de la intrarea pe piata locala, H&M a ajuns la un numar de 12 unitati.
H&M va inaugura pe 5 aprilie magazinul din Atrium Center Arad, acesta fiind al doisprezecelea magazin al retailerului in Romania si primul deschis in 2012. H&M a inchiriat in mallul din Arad o suprafata de 1.600 mp, la fel ca in Palas Iasi, Electroputere Craiova si Promenada Mall din Braila. In Braila, H&M va deschide magazinul la jumatatea lunii mai.

"H&M va fi deschis pe data de 5 aprilie si va fi urmat de Toyplex pe data de 10 aprilie. In ultimul an am avut un numar extrem de mic de chiriasi care s-au retras, preponderent cei locali, insa au fost imediat inlocuiti. Per total in acest moment avem un grad de ocupare de peste 90%, fiind cel mai bun de la deschidere pana in prezent", au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentantii Atrium Center.

Potrivit acestora, traficul mediu/luna este 356.500 persoane si a avut crestere de 35% fata de anul precedent.

Atrium Center Arad a fost inaugurat in martie 2010, in urma unei investitii de peste 70 de milioane de euro. Dezvoltatorul Atrium Centers a vandut in urma cu doi ani 50% din participatia in proiect catre Arcadom Construction Company, constructorul maghiar al mallului, in schimbul sumei de 6 milioane de euro.

Printre chiriasii mallului se numara LC Waikiki, Reserved, Cropp Town, Motivi, Orsay, Arman Sport, Sephora,Office Shoes, Deichman, Leonardo, C&A si New Yorker, la care se va adauga in curand Media Galaxy.

Tot in Arad, dezvoltatorul GTC a inaugurat in toamna anului trecut mallul Galleria, avand ca principali chiriasi Cora si Zara.

Citeste si Un pariu riscant: Va suporta Aradul doua malluri?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri