Centrul World Class din Piata Victoriei este amplasat la etajul unu al cladirii America House si ocupa o suprafata de 920 mp, putand fi extins cu inca 105 mp.

Operatorul de fitness World Class vine in America House

Operatorul de fitness World Class vine in America House

"Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class se ridica la aproximativ 900.000 euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class” , a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class International.

Consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle a intermediat tranzactia de inchiriere a spatiului pentru noul centru World Class in America House si a fost desemnat agent exclusiv pentru inchirierea spatiului de birouri de 3.500 mp ramas vacant.

Cladirea America House, detinuta de fondul francez de investitii AEW Europe, are o suprafata inchiriabila de 27.000 mp, desfasurata pe noua etaje, iar printre chiriasii birourilor se afla Deloitte, MasterCard, Ericsson, BCR, Tuca Zbarcea &Asociatii, S&T si McDonald's, care, pe langa birouri, a deschis si un restaurant la parterul imobilului.

Cum arata biroul MasterCard

Cum arata biroul MasterCard

Citeste si:

Chiria pentru birourile din cladirea America House se situeaza in jurul nivelului de 19 euro/mp, potrivit declaratiilor anterioare ale fondului de investitii AEW Europe.

Pe langa chiriasii din America House, printre companiile care au sediul in Piata Victoriei se mai numara: BRD, Ernst&Young, Piraeus Bank si Orange.

Sursa foto articol: america-house.ro