Investitorul australian Valad a inchiriat catre alte companii trei depozite logistice cu o suprafata totala de aproape 2.500 mp in parcul A1 Business Park si doua depozite in Domnesti Business Park, pentru circa 1.000 mp.
Cummis, designer si producator de motoare diesel, si-a reinnoit pentru inca trei ani contractul de inchiriere pentru cei 1.250 mp ocupati in A1 Business Park, parcul logistic amplasat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. O suprafata de 167 mp de spatii comerciale au fost inchiriati catre Santech System, un furnizor de produse pentru restaurante, pentru o perioada de cinci ani.

Tot in A1 Business Park, compania Servicii, Curatenie, Rapiditate a inchiriat pentru trei ani un showroom cu o suprafata de circa 100 mp. Printre chiriasii parcului A1 Business Park se mai numara: DHL, Coelco Trade, Isolier, Orange Media, Europapier si Sanirom.

In parcul logistic Domnesti Business Park, compania Europart a inchiriat o suprafata de 776 mp de birouri si depozite pentru trei ani, iar D&L Automotive si-a extins biroul cu inca 200 mp.

Alaturi de D&L Automotive, Domnesti Business Park include chiriasi precum Dobrogea Grup, Wilkinson si Regency.

Valad administreaza 22 de proprietati in Europa Centrala si de Est, care gazduiesc 260 de chiriasi din Bucuresti, Budapesta, Varsovia si Praga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri