Birourile Autoliv din Timisoara vor ajunge in aceasta toamna la o suprafata totala de 2.800 mp si vor fi situate in cladirea D, City Business Development Centre (CBDC). Compania nu a spus cati metri patrati ocupa in prezent, ci doar ca are 150 de angajati, ceea ce, la o medie de 11 mp/angajat, inseamna peste 1.500 mp. In acest context, noul sediu al Autoliv va fi cu peste 50% mai mare.

“Vom extinde operatiunile de engineering din Timisoara incepand cu aceasta toamna, de indata ce cladirea D va fi functionala”, a declarat Ionel Fierbinteanu, managing director Autoliv Romania.

Cladirea D va fi livrata in luna septembrie si are un grad actual de ocupare de 60%. "Printre chiriasi, alaturi de Autoliv, se numara companii locale, dar si multinationale, provenite in special din IT&C, dar si din engineering si automotive”, a spus Ovidiu Sandor, dezvoltatorul CBC Timisoara.

Pana in prezent, in cadrul City Business Centre, au date in folosinta cladirile A, B si C cu o suprafata totala de 25.000 mp inchiriabili, urmand ca celelalte doua sa fie finalizate in toamna lui 2012, respectiv in 2013. Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor si a fost recent cumparat de fondul sud-african de investitii NEPI, in schimbul sumei de peste 80 de milioane de euro.

Tranzactii imobiliare de 90 mil. euro in primul trimestru. Birourile de la Timisoara au costat 81 mil. euro

Tranzactii imobiliare de 90 mil. euro in primul trimestru....

Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in City Business Centre Timisoara depaseste 2.000.