Dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra este in proces de regandire a centrului comercial Adora din Craiova, ca urmare a deschiderii de anul trecut a mallului Electroputere Parc in oras.
“Vrem sa adaptam conceptul mallului din Craiova la noile conditii de piata, in care exista deja un proiect deschis. Am inceput procesul de regandire a spatiului din momentul in care am realizat ca Electroputere va deschide inaintea noastra”, a spus Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra Romania.

Compania Sonae Sierra a inceput unele lucrari de constructie in Craiova anul trecut, ca si procesul de preinchiriere. In toamna anului trecut, insa, compania K&S Development a deschis centrul comercial Electroputere Parc, in Craiova.

“Prima faza a centrului comercial este in constructie, insa nu ne grabim sa finalizam, pana nu incheiem procesul de diferentiere a conceptului”, a spus Nissen.

Poate suporta Craiova un al doilea mall? “Se poate deschide un al doilea mall, dar trebuie tinut cont de faptul ca orasul poate fi strabatut in jumatate de ora cu masina, prin urmare trebuie un alt concept”, spune Nissen, care nu a dorit sa specifice clar care va fi noua pozitionare a Adorra Craiova.

El a mentionat ca una dintre alternative ar putea fi crearea unui centru de proximitate.

Legat de parteneriatul cu Caelum Development pentru dezvoltarea mallului ParkLake Plaza din Bucuresti, Nissen nu a dorit sa faca niciun comentariu.

Initial mallul ParkLake Plaza urma sa fie dezvoltat de Caelum si Sonae Sierra, contructia a fost insa amanata ca urmare a crizei, iar in momentul in care proiectul a fost relansat pe piata, cu dimensiuni mai mici, numele Sonae Sierra nu a mai aparut in nicio informare oficiala. Nissen a mentionat, insa, ca in zilele urmatoare cele doua companii vor anunta care este stadiul parteneriatului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri