La Anuala de Arhitectura, categoria Amenajari interioare, a participat si firma de arhitectura AA Studio, cu un penthouse de 2.460 mp. Potrivit surselor din piata imobiliara, locuinta ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac si face parte din ansamblul rezidential Stejarii, amplasat pe strada Jandarmeriei, in nordul Capitalei.

Pasiunea lui Tiriac pentru vanatoare se regaseste si in apartamentul sau. Mai exact, locuinta miliardarului include un pat de aproape 16 mp, tapitat cu pielea a doi elefanti, au mai spus surse apropiate miliardarului. Penthouse-ul de 2.460 mp include un dormitor cu o suprafata de 100 mp si o baie de 250 mp.

Cine sunt bogatii lumii care merg cu Tiriac la vanatoare de mistreti

Cine sunt bogatii lumii care merg cu Tiriac la vanatoare de mistreti

In proiectul Stejarii, finalizat in anul 2010, mai locuiesc fiul miliardarului, Ion Ion Tiriac, si Adrian Sarbu, fondatorul postului de televiziune PRO Tv.

Citeste si:

Ion Tiriac are o avere estimata la 700-750 de milioane de euro si se afla pe locul al cincilea in topul celor mai bogati romani, potrivit topului realizat de Forbes Romania.

Proiectul care a luat premiu la categoria Amenajari interioare in cadrul Anualei de Arhitectura din 2012 a fost restaurantul Lacrimi si Sfinti, amenajat de Corvin Nicolae Cristian.

Sursa foto: Panourile expuse la Anuala de Arhitectura