Cocor va gazdui pana la sfarsitul acestui an magazinul-emblema al brandului italienesc Terranova, care va ocupa o suprafata totala de 1.080 mp si va fi si cel mai mare din cele 15 deschise pana in prezent de retailer in Romania.
Terranova va deschide un magazin de 1.080 mp in centrul comercial Cocor din centrul Capitalei, tranzactia fiind intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agent co-exclusiv al proiectului.

“Prezenta Terranova aduce valoare mixului de chiriasi de fashion din Cocor, crescandu-i atractivitatea si oferind o multitudine de optiuni stilistice pentru clientii centrului comercial. Vom anunta si alte noi branduri in scurt timp, atat pe segmentul de moda, cat si de divertisment”, a comentat Estera Enache, senior retail consultant in cadrul DTZ Echinox, agentia reponsabila de incheierea tranzactiei.

Recent, Cocor a anuntat ca va gazdui, incepand din toamna, un cinematograf cu cinci sali.

Procesul de modernizare Cocor va continua in perioada urmatoare atat in zona de entertainment de 3.000 mp de la etajul 5, cat si in zona de shopping, unde se urmareste imbogatirea mixului de retaileri, proces in urma caruia Cocor sa devina unul dintre cele mai atractive centre comerciale din capitala.

In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor a fost redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri si o suprafata comerciala de 10.000 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri