In ultimii zece ani, omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri, a dezvoltat o suprafata totala de 130.000 mp, in doua parcuri de afaceri, Novo Park din Pipera si West Gate Park din Militari. In continuare, dezvoltatorul spune ca mai are loc pentru constructia a inca 200.000 mp de birouri.
In cei patru ani de criza, Liviu Tudor a finalizat patru cladiri: doua de birouri si doua de garsoniere. In prezent, are in dezvoltare inca o cladire de birouri in cadrul complexului de afaceri West Gate Park din vestul Bucurestiului.

“Am dezvoltat intotdeauna in functie de cererea companiilor pentru noi spatii. Nu a fost cladire pe care sa o incepem fara sa avem 50% grad de preinchiriere si asa vom proceda in continuare. Terenuri avem....putem construi inca 100.000 mp de birouri in ambele parcuri , atat in Militari, cat si in Pipera”, a declarat Liviu Tudor.

Proprietarul roman nu a dat cifre exacte legate de investitiile sale in imobiliare, spunand doar ca depasesc 500 de milioane de euro. [Citeste mai multe despre investitiile lui Liviu Tudor]

Proiectele de birouri Novo Park (foto) si West Gate Park nu sunt amplasate in zonele centrale ale Bucurestiului, insa tocmai acest lucru a fost cel care, alaturi de buna infrastructura, le-a adus succesul.

“Suntem specializati in birouri non-centrale, asa s-a intamplat. Construim volume mari, cu preturi de inchiriere sustenabile. Am preferat aceasta abordare fara sa intelegem ca va veni criza, iar in criza luxul nu mai este la putere”, explica Liviu Tudor.

In prezent, in birourile lui Liviu Tudor din Pipera si Militari, lucreaza companii precum: P&G, Garanti Bank, UniCredit Business Partner, Panasonic, Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri