In aceeasi perioada, anul trecut, aniversam un an de BIROU DE COMPANIE. A mai trecut un an si echipa wall-street.ro a vizitat inca 49 de companii. Va prezentam mai jos, in ordine cronologica, birourile din ultimele 12 luni.

Un an de BIROU DE COMPANIE: Cum arata sediile companiilor de top

Un an de BIROU DE COMPANIE: Cum arata sediile companiilor de top

August 2011. In aceasta luna, am vizitat: sediul Amazon din Iasi, sediile Orange din Pipera si Giulesti si biroul casei de avocatura White & Case din Piata Victoriei.

In vizita la sediul Amazon din Iasi

In vizita la sediul Amazon din Iasi

Septembrie 2011. Birourile prezentate in luna septembrie a anului trecut apartin companiilor: Centrofarm,TPA Horwath, MOL Ungaria, primul birou din afara Romaniei si Velux.

Verde de Centrofarm. Cum arata sediul retelei de farmacii

Verde de Centrofarm. Cum arata sediul retelei de farmacii

Octombrie 2011. In a doua luna din toamna, am vizitat sediul agentiei de servicii digitale Infinit, care a renuntat la biroul dintr-o casa pentru servicii all inclusive de hotel, precum si birourile ePayment, al administratorului de cladiri BSS, al dezvoltatorului PointPark Properties si al agentiei de relatii publice 2active PR.

Noiembrie 2011.
Luna noiembrie a anului trecut a debutat cu biroul grupului UTI, condus de milionarul Tiberiu Urdareanu. Au urmat apoi casa de avocatura Benclinov si Asociatii, eMag si Certinvest.

De la casa cu gratare la servicii all inclusive de hotel

De la casa cu gratare la servicii all inclusive de hotel

Decembrie 2011. Anul trecut s-a incheiat cu birourile companiilor: Travel Tech, Ascendis, Holcim si Flanco.

Cum arata biroul unei companii prin care sunt cumparate vacante de milioane de euro

Cum arata biroul unei companii prin care sunt cumparate vacante de...

Ianuarie 2012. Anul acesta, echipa wall-street.ro a vizitat, in prima luna, biroul Coca-Cola, Casa RAF (Romanian-American Foundation) si sediul HART.

Sedinta la Coca-Cola: Cum arata sediul celui mai cunoscut brand din lume

Sedinta la Coca-Cola: Cum arata sediul celui mai cunoscut brand din...

Citeste si:

Februarie 2012. In luna februarie, birourile prezentate in cadrul rubricii BIROU DE COMPANIE au fost cele ale companiilor Domo, Omnicom si KRUK.

Martie 2012. Primul birou vizitat in primavara a fost cel al integratorului Power Net Consulting, care are sediul in Futura Office Building, o cladirea de birouri premiata. in 2007, la Anuala de Arhitectura din Bucuresti. Urmatoarele sedii vizitate au fost cele ale companiilor Links Associates, Danone, Provident si al ModaTim Investment, dezvoltatorul complexului de birouri City Business Centre din Timisoara.

Cum arata o cladire de birouri premiata la Anuala de Arhitectura

Cum arata o cladire de birouri premiata la Anuala de Arhitectura

Aprilie 2012. In aprilie, echipa wall-street.ro a vizitat birourile firmelor: Porsche Finance Group, Sibex (bursa din Sibiu), MasterCard si pe cel al fondului de investitii CA Immo (foto sus), proprietarul cladirii Europe House (cunoscuta si sub numele de "cladirea Orange").
Mai 2012. In mai, au urmat birourile companiilor Endava din Iasi, Eureko, Help Net, Adama si Mood Media.

Acasa la Porsche Finance Group. Cum arata sediul a 5 companii

Acasa la Porsche Finance Group. Cum arata sediul a 5 companii

Iunie 2012. Vara a inceput cu prezentarea sediului Raiffeisen Leasing, amplasat pe Barbu Vacarescu, in cladirea Nusco Tower. Au urmat apoi companiile AECOM, Epstein si Zamfirescu Racoti Predoiu.
Iulie 2012. In luna iulie, am vizitat birourile firmelor: Sika, Syscom Digital, Pfizer (foto jos) si, cel mai recent, Hostway.

In vizita la Raiffeisen Leasing: Lifturi panoramice si open space cu terasa

In vizita la Raiffeisen Leasing: Lifturi panoramice si open space...

Wall-Street.ro vrea sa afle si parerea ta! Care dintre birourile vizitate in ultimul an ti-a placut cel mai mult? Ce alte birouri ai vrea sa vezi in continuare in rubrica BIROU DE COMPANIE?