Compania HS Hydro&Spa dezvolta un centru de gym&spa in complexul rezidential Asmita Gardens din Capitala, printr-o investitie totala de 1 mil. euro.
Centrul denumit 168 Sport Station s-a deschis in luna iulie si are o suprafata de 2.000 mp.

In momentul de fata sunt deschise membrilor sala de fitness de 400 mp, studioul de spinning, cele doua studiouri de aerobic si 168 Sport Café urmand ca in luna septembrie sa se deschida zona Spa si in octombrie piscina.

Compania dezvoltatoare este HS Hydro&Spa, reprezentanta Spinning, Star Trac si Astral Pool in Romania.

168 Sport Station este primul club dezvoltat si operat 100% de catre compania HS Hydro&Spa, ale carei echipamente se pot gasi si in alte cluburi fitness&spa din Romania, printre care World Class sau Atlantis Fitness&Lifestyle.

Sursa foto: 168sport.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri