Compania Ariston Thermo Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata centralor termice, si-a mutat in aceasta vara sediul in cladirea Polona 68 BC, din zona Piata Romana, tranzactia de inchiriere fiind intermediata de consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank.
"Am inceput sa functionam la noua adresa de la inceputul lunii iunie. In urma unei selectii de oferte, a fost aleasa o firma, respectiv Colliers International, care a preluat project managementul relocarii. Sediul se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 1.300 mp, din care circa 1.000 mp la etaj si restul la parter, unde se afla sala de training, show-room-ul, dar si depozitul de piese de schimb", spune Catalin Draguleanu (foto), director de vanzari in cadrul Ariston Thermo Romania.

Spatiul este impartit aproximativ egal intre cele doua entitati: reprezentanta Ariston Thermo Romania, cu 22 de angajati, si Ariston Shared Service Center, un centru de servicii ce deserveste mai multe reprezentante Ariston din Europa, unde lucreaza circa 50 de angajati.

Avantajele noului sediu, afirma Draguleanu, sunt date de cladirea de clasa A si de faptul ca spatiul este dispus pe un singur nivel. In plus, compania dispune acum de spatii mai generoase pentru show-room, training-room si depozit de piese de schimb.

O cladire de birouri perfecta are o administrare profesionista

Pe de alta parte, continua el, o cladire perfecta are mai multa accesibilitate, lumina naturala, locuri de parcare si o "administrare profesionista". In ceea ce priveste facilitatile pentru angajati de care cladirea Polona 68 BC dispune, Draguleanu spune ca in surt timp va aparea un restaurant cu servicii de catering pentru angajatii din cladire.

Sediul Ariston include patru sali de sedinta si sala de training de la parter, precum si doua bucatarii. Compania a mai rezervat de asemenea 10 locuri de parcare pentru masinile Ariston.

Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, specializata in productia si furnizarea de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.

Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat, pompe de caldura si panouri solare. Afacerile companiei au stagnat anul trecut, fata de 2010, la aproximativ 30 milioane euro.

Printre chiriasii cladirii Polona 68 se mai numara Novartis si AECOM. Cladirea are o suprafata de 10.000 mp, desfasurata pe 5 etaje si a fost finalizata in toamna lui 2010.

Fotografii profesionale realizate de Mircea Dragos.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri