AFI Europe a finalizat constructia primei cladiri de birouri din complexul de langa mallul AFI Cotroceni, care este inchiriata in proportie de circa 70%.
Pana acum, 7.000 de mp sunt inchiriati in cladire. Potrivit unor informatii anterioare, suprafata inchiriabila a cladirii este de 11.000 mp.
AFI Europe a inceput constructia „AFI Park 1 ” in iunie 2011 si a finalizat lucrarile in august 2012.

O suprafata de 5.000 de metri patrati a fost deja predata chiriasilo. Cea de-a doua cladire de birouri va fi predata in al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei cladiri de birouri vor fi finalizate in fiecare an ulterior, dand posibilitatea tuturor chiriasilor sa creasca si sa se dezvolte in cadrul AFI Park.

AFI Europe si-a largit portofoliul de chiriasi adaugand Cameron Romania in prima din cele cinci cladiri de birouri de clasa A de langa mall-ul AFI Palace Cotroceni. Tranzactia a fost intermediate de compania The Advisers/Knight Frank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri