Ploiesti Shopping City, cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, cu exceptia Bucurestiului, dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 55.000 metri patrati, are in prezent inchiriata toata zona de food court (restaurante) si de locuri de joaca pentru copii.


Zona de food court va reuni fast food-uri, restaurante si cafenele precum KFC, Pizza Hut, Quasi Pronti, La Cucina, Asia Food Company, Beirut si Fishbone.

In zona de distractie pentru copii, chiriasul mall-ului este Gymboland.

Pe terasa exterioara a mall-ului va fi amenajat un patinoar in aer liber, pe o suprafata de 450 mp.

Mallul se va deschide pe 15 noiembrie si va avea in total o suprafata inchiriabila de 55.000 mp.

Centrul comercial este dezvoltat de NEPI si Carrefour Property.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri