Complexul rezidential Green Park Iasi, dezvoltat de israelienii de la Future Group, are datorii de 100 mil. lei, asociatia de proprietari, zeci de clienti, bancile si constructorul numarandu-se printre creditori, potrivit tabelului de creante publicat de societarea RVA Insolvency.
Future Group a lansat in 2005 investitia din Iasi, evaluata la aceea data la 120 mil. euro, un proiect care ar fi urmat sa cuprinsa 14 blocuri de locuinte, un centru comercial si un centru comunitar. Din cele 14 blocuri au fost ridicate 9, iar 7 dintre ele sunt deja locuinte si au o Asociatie a Proprietarilor, care reclama datorii de 360.000 lei.

„Ei detin peste 100 de apartamente, care inca nu s-au vandut, in cele 7 blocuri din asociatie, iar din iunie anul trecut au acumulat datorii de circa 300.000 lei la intretinere”, a spus administratorul asociatiei de proprietari, anterior pentru wall-street.ro.

Compania Inter Doga, constructor al proiectului are de recuperat aproape 26 mil. lei, iar National Bank of Greece reprezentanta prin Banca Romaneasca si chiar Banca Romaneasca au de recuperat peste 58 mil. lei. De asemenea zeci de clienti ai companiei solicita sume de cateva zeci de mii sau sute de mii de lei fiecare, potrivit tabelului creditorilor.

Sursa foto: GreenPark

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri