Componenta de birouri a parcului Palas din Iasi, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, a ajuns la un grad de ocupare de 80%, furnizorul de servicii IT Ness Technologies fiind cel mai nou chirias al complexului care totalizeaza 20.000 metri patrati.
Ness Technologies va inaugura saptamana viitoare noul sediu din Iasi, in United Business Center, componenta office a ansamblului multifunctional Palas. Birourile ocupa o suprafata de 1.500 mp, desfasurata pe doua etaje din cladirea United Business Center 2, inchiriata in totalitate. In sediul Ness de la Palas Iasi vor lucra 150 de persoane, se arata intr-un comunicat al Iulius Group, relateaza Mediafax.

Compania Iulius Group, detinuta de Dascalu, a dezvoltat in centrul Iasului ansamblul Palas, care cuprinde, pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential si entertainment si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii birourilor din Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, TeamNet, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank sau Volksbank.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall, detinand o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi.

Ness Technologies este furnizor global de servicii, solutii IT si consultanta de business. Compania are expertiza specializata in software product engineering, integrare de sisteme, dezvoltare de aplicatii, consultanta si distributie de software.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri