CBRE a anuntat numirea lui Victor Rachita (foto) in functia de head of office agency, dupa plecarea din companie a Catalinei Jigman, cea care a condus in ultimii 11 ani departamentul de birouri.
Compania a anuntat si numirea Alinei Calciu in functia de head of global corporate services in cadrul departamentului comercial al CBRE Romania, ca parte a strategiei de consolidare a echipei din Bucuresti.

Activitatea lui Victor Rachita se va concentra pe zona de reprezentare a proprietarilor in procesul de inchiriere pentru clienti internationali. Victor Rachita are o experienta de peste un deceniu in domeniu imobiliar (national si international), iar acesta a intermediat tranzactii de 26.000 de mp, in valoare de peste 15,1 milioane de euro in ultimele 12 luni. Victor Rachita s-a alaturat echipei CBRE in 2008 in departamentul de retail.

Victor Rachita a fost numit account manager in departamentul office agency in anul 2009.

Cu o experienta de peste 8 ani in industria Telecom pe segmentul corporate accounts in compania Vodafone (1997-2005), Alina Calciu s-a alaturat departamentului birouri din cadrul CBRE.

Incepand cu anul 2009, Alina Calciu a fost implicata exclusiv in reprezentarea chiriasilor in tranzactii de relocare, renegociere, noi achizitii sau reconfigurarea portofoliilor imobiliare, facand parte din echipa globala a CBRE pe segmentul Global Corporate Services. Printre companiile reprezentate exclusiv se numara HP, Nokia, Nokia Siemens Networks, Dell, White&Case, Adecco, Eli Lilly, Western Union, Dow Chemical si Steelcase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri