Roxana Stanciulescu, sefa departamentului de retail al companiei Jones Lang LaSalle, a anuntat ca paraseste compania, urmand sa ramana in domeniu in echipa dezvoltatorului Echo Investment.
Roxana Stanciulescu se va ocupa de inchirierea mallului Korona Brasov, dezvoltat de Echo Investment, urmand sa ocupe functia senior leasing manager in cadrul companiei de dezvoltare imobiliara.

Roxana Stanciulescu are 34 de ani si coordoneaza departamentul de retail al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle din 2007.

In perioada 2004-2007, ea in cadrul companiei CBRE, unde a consiliat deschiderea magazinului Vodafone pe Bulevardul Magheru, a Piraeus Bank in zona 13 Septembrie si trei sucursale ABN Amro Bank. Din 2007, lucreaza in cadrul Jones Lang LaSalle (JLL).

Cele mai importante tranzactii intermediate in cadrul JLL au fost: reprezentarea AFI Palace Cotroceni, in calitate de agent co-exclusiv, in relatia cu retailerii internationali precum H&M, Inditex (proprietarul Zara), Humanic, C&A, Mango, Promod, Tommy Hilfiger, Pure Fitness etc. si reprezentarea Fashion House Bucharest, tot in calitate de agent co-exclusiv, in relatia cu Mango (primul magazin corporate), Stefanel si Adidas.

Carmen Ravon si Andrei Vacaru sunt seniorii care au ramas in departamentul de retail al Jones Lang LaSalle.

Saptamana trecuta si Catalina Jigman, managerul departamentului de birouri al CBRE Romania, a anuntat ca paraseste compania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri