O vila noua situata langa parcul Tineretului s-a inchiriat in cateva zile, proprietarul avand chiar posibilitatea sa aleaga dintre doi potentiali clienti, au anuntat oficialii Esop, una din cele mai active companii care intermediaza inchirierea de spatii de birouri in vile.
Esop Consulting a inchiriat o vila noua in mai putin de o saptamana, o tranzactie extrem de rapida in general pe piata si un record pentru companie.

Vila a fost inchiriata de firma de catering Eurest, ca sediu central.

„Punctele forte care au contat la luarea deciziei de inchiriere au fost finisajele de foarte buna calitate, curtea mare de 400 mp, cele sase locuri de parcare si proximitatea parcului”, explica Alexandru Petrescu, manager al companiei Esop Consulting.

"Chiria de prezentare a fost competitiva, de 8 euro/mp/luna, dar cel mai mult le-a placut ca puteau sta singuri intr-o cladire foarte bine finisata, cu o curte individuala mare pentru centrul Bucurestiului, la marginea parcului. In plus au metrou la 5 minute si statie de autobuz in capatul stradutei", au adaugat pentru wall-street.ro, oficialii companiei Esop.

Cladirea, cu o suprafata totala de 370 mp, asigura spatii open space partitionat si este dispusa pe patru niveluri, fiecare cu baie proprie.

La extrema cealalta, o cladire de birouri de 590 mp, tot tip open space partitionat, din zona ultracentrala s-a dovedit cel mai greu de inchiriat, stand goala din ianuarie 2010, pana in septembrie 2012, cand si-a gasit un nou chirias. De-alungul timpului, i-au trecut pragul sase potentiali chiriasi, atrasi de zona, dar au fugit de tariful mare de inchiriere. Intre timp insa, proprietarul si-a redus pretentiile cu 40%, fapt ce a condus si la prima tranzactie.

Eurest este parte a grupului international Compass, activeaza pe piata serviciilor de catering in Romania, dar si la nivel international. Printre clientii companiei Eurest in Romania se numara companiile Dacia Renault, Bosch sau Strauss Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri