In ultimele luni s-a observat o crestere a cererii de locuinte noi, spune Shimon Galon, CEO al GTC Romania, compania care detine proiectele Rose Garden si Felicity din Capitala.
„Astfel, ritmul actual de vanzari in Rose Garden este de aproximativ 10 locuinte pe luna si estimam ca acesta va creste la 15 locuinte vandute lunar”, a declarat Shimon Galon, CEO in cadrul GTC Romania.

Numarul mare de vanzari vine si ca urmare a unei promovari mai agresive a proiectului. De altfel, in acest an GTC a desemnat si un agent exclusiv de vanzare al proiectului, compania Coldwell Banker.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat, in ultimele cinci luni, vanzarea a 50 de locuinte in cadrul Rose Garden, proiect rezidential dezvoltat de catre GTC Romania in parteneriat cu Deutsche Bank, in zona Colentina din Bucuresti.

Rose Garden este amplasat pe Soseaua Colentina, in apropiere de Piata Obor. Proiectul este format din 908 locuinte, studiouri si apartamente cu doua si trei camere, incluse in 11 cladiri. Ansamblul este ocupat in proportie de peste 70%.

Preturile de vanzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusa, pentru un studio si de la 69.000 de euro, TVA inclusa, pentru un apartament cu doua camere. „Avem zilnic cateva vizionari iar cumparatorii sunt dispusi sa plateasca un pic mai mult pentru o locuinta noua daca aceasta este localizata intr-o zona buna, a declarat Ionut Nicolescu, manager de proiect din partea Coldwell Banker.

Rose Garden este primul proiect rezidential dezvoltat pe plan local de catre GTC Romania, care a mai construit si ansamblul FeliCity, amplasat in zona Baneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity unde preturile de vanzare pentru un apartament cu doua camere pornesc de la 60.000 de euro + 5%TVA in timp ce preturile pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + 5% TVA.

GTC, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiune, a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate (toate aflate in Bucuresti) precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al Rose Garden si FeliCity.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri