Semmelrock Stein + Design continua seria lansarilor de pavaje si dale naturale din beton, destinate amenajarii suprafetelor exterioare exploatate intens, cu trafic greu, ca alternativa viabila si economica la acoperirea cu asfalt a spatiilor publice sau private de genul centrelor civice sau istorice, pietelor si piatetelor, scuarurilor, parcarilor si zonelor pietonale sau de acces.
Semmelrock este specializata in producerea sistemelor de pavaj din beton cu rezistenta mare la incarcare, durabilitate sporita oferind multiple variante de punere in opera, prin solutii adecvate fiecarui proiect in parte. Materialul de baza al pavajelor este betonul, un produs 100% natural foarte rezistent la factorii de mediu.

Spre deosebire de asfalt, pavajele si dalele de la Semmelrock Stein + Design ofera spatiului carosabil rezistenta sporita la variatiile de temperatura, fiind eliminate atat deformarile datorate temperaturilor foarte ridicate, precum si crapaturile care apar ca urmare a perioadelor de inghet. Avantajul oferit este mentinerea suprafetei pavate timp semnificativ mai indelungat, fara a necesita reparatii, completari sau intretinere deosebita.

Semmelrock Stein + Design propune produse fiabile, care reprezinta solutii economice pe termen lung prin tehnologii unice precum sistemul de imbinare Einstein®. In cazul decopertarilor datorate necesitatii lucrarilor de mentenanta diverse (reparatii la conducte, instalatii electrice, etc), se evita tasarile si deformarile spatiului carosabil. Dupa terminarea reparatiilor, pavajele se refolosesc, astfel incat zona amenajata va avea acelasi aspect ca si inainte, avantaj pe care suprafetele acoperite cu asfalt nu il ofera.

Semmelrock Stein + Design este prezent in Romania din 2006 si detine in prezent doua fabrici moderne, in Bolintin Vale si in Teius, judetul Alba. Compania se remarca prin gama de produse si finisajele premium, calitatea fiind elementul definitoriu garantat de experienta de peste 50 ani in Europa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri