Agentia imobiliara Victoria Consult Real Estate lanseaza o campanie promotionala sub umbrela Black Friday, valabila in perioada 23-29 noiembrie 2012, pentru apartamentele situate in zona Bucurestii Noi si imprejurimi.
Victoria Consult lanseaza astfel o promotie cu reduceri de pana la 20% la apartamentele noi din zonele Damaroaia, Bucuresti Noi, Pajura si Soseaua Chitilei.

Reducerile sunt cuprinse intre 7.000 si 14.000 euro. Pentru a beneficia de reduceri clienti trebuie sa semneze o oferta ferma de cumparare, un antecontract sau contract de vanzare-cumparare in perioada in care se desfasoara promotia.

Saptamana aceasta si Esop a lansat o oferta de Black Friday pentru birouri, oferind 3 luni fara chirie si parcare gratuita pentru doua cladiri de birouri din portofoliu.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri