AFI Palace Cotroceni este pe locul doi, dupa cifra de afaceri, in topul mallurilor din Romania, reusind sa depaseasca centre comerciale ca Unirea sau Bucuresti Mall.
AFI Palace Cotroceni a inregistrat de la an la an cresteri ale traficului, in primele luni ale acestui an avand o medie zilnica de 53.000 de vizitatori in timpul saptamanii si de peste 75.000 de vizitatori in weekend.

Vanzarile retailerilor
din mall au cunoscut de asemenea o evolutie ascendenta, atingand valoarea de peste 500 de milioane de euro la 3 ani de la deschiderea mall-ului.

AFI Europe a incasat in primele noua luni 19,1 milioane de euro din inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, in crestere cu peste 10% fata de perioada similara a anului trecut.

AFI Palace Cotroceni a fost evaluat la 365 milioane de euro, fata de 350 milioane de euro in septembrie 2011. Mall-ul are o suprafata inchiriabila de 79.200 metri patrati si peste 300 de chiriasi. Veniturile totale generate de chiriasi sunt de 26,5 milioane de euro pe an, inclusiv chiria procentuala si promovarea, potrivit unui raport de evaluare realizat de DTZ.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 80.000 metri patrati si a fost deschis in noiembrie 2009, in urma unei investitii de peste 300 de milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri